Pokémon masters

Er zijn enorm veel Pokémon games uitgebracht. Al deze Pokémon spellen zijn ook heel erg veel gespeeld. De laatste keer dat Pokémon spel een enorm grote hit werd was in 2016. In 2016 werd namelijk Pokémon Go uitgebracht. Dit was een spel dat enorm populair werd in de zomer van 2016. Iedereen speelde het of wilde het spelen. Niet alleen de jeugd speelde het, maar ook verrassend veel volwassen. In het spel was het de bedoeling dat je naar buiten ging en rond ging lopen om Pokémon te vinden. Als je vervolgens een Pokémon had gevonden dan kon je deze vallen door met een bepaalde techniek een Pokémon bal op het hoofd van de Pokémon te gooien. Als je tegen een Pokémon moest die een hoog level had dan was het moeilijker om deze te vangen. Dit spel werd overal gespeeld. Je zag overal op straat mensen die Pokémon probeerde te vangen.

Wat is Pokémon Masters?

Pokémon masters is het Nieuwste Pokémon spel. Het hoopt de hoogtes van Pokémon Go te halen. De makers proberen hier natuurlijk enorm veel geld mee te verdienen. Pokémon Masters is gebaseerd op een mediafranchise genaamd Pokémon. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Het is een gratis te spelen spel voor op je telefoon. Het is gemaakt voor Android en iOS. Het spel is uitgegeven en ontwikkeld door een bedrijf genaamd DeNA. Het spel speelt zich af op een eiland. Dit eiland heet Pasio. In dit spel kan je verschillende prominente Pokémon-trainers uit de hoofdreeks rekruteren. Je kan ook tegen deze trainers vechten. Het spel is uitgebracht in 2019. In 2020 werd de naam van het spel veranderd. De naamsverandering gebeurde op de dag van de eerste verjaardag van het spel. Het is een leuk spel dat erg vermakelijk is. Het is alleen niet een heel erg makkelijk spel.

Tips voor Pokémon Masters

De bedoeling van het spel is om kampioen te worden van de Pokémon Masters league. Dit is echter niet makkelijk. Zelfs voor de grootste Pokémon fans kan dit een moeilijke taak zijn. Om je te helpen met het spel heb ik wel een tip voor je die het spel hopelijk makkelijker maakt en er voor zorgt dat jij de volgende kampioen wordt. Mijn tips is dat je goed moet samenwerken. In het spel vecht je namelijk in een 3 tegen 3. Je kan je dus wel voorstellen dat samenwerken enorm belangrijk is.

Meer Te Weten Komen

Pokémon go

Pokemon Games

Pokémon kaarten