Pokémon go

Iedereen heeft wel eens gehoord van Pokémon Go. De meeste mensen hebben het ook gespeeld. In 2016 werd Pokémon Go enorm populair. Je zag overal op straat mensen met hun telefoon lopen en Pokémon proberen te vangen. Iedereen deed het. Je had zelfs gebieden in Nederland die vol stonden met Pokémon Go spelers. Kijkduin werd bijvoorbeeld de Pokémon hoofdstad van Nederland genoemd, omdat daar honderden mensen iedere dag naar Pokémon aan het zoeken waren. Als mensen erachter kwamen dat er ergens een speciale Pokémon was, dan ging iedereen er naartoe rennen. Het was een chaos, maar het was wel leuk. Pokémon Go wordt tegenwoordig nog steeds gespeeld en is nog steeds redelijk populair. Het is een vrij simpel spel. Het enige wat je ervoor hoefde te doen is meters maken. Je moet naar buiten gaan en Pokémon opzoeken en proberen te vangen.

Pokémon go Friends

Pokémon Go is dus best wel een simpel spel, maar het is wel een spel waar je moeite voor moet doen. Dat is ook iets wat de makers wilden. Ze wilden Mensen naar buiten brengen met dit spel. Dat is ze ook gelukt. Ze hebben een functie aan de game toegevoegd, namelijk Pokémon Go Friends. Dit is een manier waarop het spel makkelijker voor je wordt. Je kan namelijk handelen en cadeautjes naar elkaar toe sturen. Naar een functie zoals is dat was erg veel vraag. Je moet hiervoor vrienden worden in het spel met andere mensen. Door een vriendenlijst op te bouwen kan je hun progressie zien, maar het heeft ook nog andere voordelen. Andere voordelen zijn dat je bonussen kan krijgen. De makers hopen hier natuurlijk mee dat het spel in een nieuw leven wordt geblazen en dat het net zo populair wordt als het was in 2016.

Andere manieren om het spel makkelijker te maken.

Heel erg veel mensen speelde het spel gewoon eerlijk. Het is ook het leukst om naar buiten te gaan om Pokémon te vangen. Om eerlijk al je Pokémon te hebben verdiend is ook heel erg leuk en geeft een goed gevoel, maar er zijn manieren om vals te spelen in het spel. In 2016 was er namelijk een app met een Aziatische naam die ervoor zorgt dat je overal op de wereld heen kon in de Pokémon Go app. Met deze app kon je dus lekker op de bank gaan zitten terwijl jij jouw poppetje in het spel liet lopen naar bepaalde plekken om Pokémon te vangen. Hierdoor wordt het speel een eitje, maar het maakt het spel ook een stuk minder leuk.

Meer Te Weten Komen

Pokemon Games

Pokémon kaarten

Pokémon masters